Jij 2.0
Coaching
Training
Begeleiding
Wie ben ik?

Hugo Teerds (1954)


Vanaf 1974 heb ik als leidinggevende bij de brandweer ruime ervaring opgedaan in het werken met mensen en groepen onder dagelijkse en onder zeer gespannen situaties.

In mijn opleiding vanaf 1996 heb ik kennisgemaakt met coaching en training en idat is daarna een inspirerende bron in mijn leven en werk geworden. Vanaf die tijd heb ik ervaringen opgedaan als adviserend organisatiekundige met een zwaar accent op cultuur en cultuurveranderingen in een veranderende organisatie, en als leidinggevende met coaching en coachend leiderschap. Daarbij is begeleiding van een steeds diverser groep mensen geleidelijk in mijn werk en privéleven een steeds belangrijker plaats gaan innemen.

Vanwege mijn wens om in mijn werk steeds meer het accent op het persoonlijke vlak te leggen, volg ik de 2009 - 2010  opleiding Transformationeel Coach / Trainer / Mensenmanager van het
Instituut Orbis. Mijn accenten liggen daarbij op de begeleiding en persoonlijke ontwikkeling en op de ontwikkeling van groepen en teams.

Naast een eigen coaching - trainingspraktijk zeil ik en besteed ik mijn tijd aan geschiedenis.


Anderen over HugoCoaching, Training en BegeleidingWie ben ik?ParticulierenOrganisatiesEnergisersNieuws en mededelingenGastenboekContactDownloads